diversiteit van duiken
Telefonisch contact?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Naam:
Telefoonnummer:
Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Voorbeeld reis Egypte

De reisspecialisten bij D van Duikreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar een duikbestemming op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren. Daarbij is uw budget ons uitgangspunt.
Maar we begrijpen dat het fijn is om een idee te krijgen van wat er mogelijk is. Ter inspiratie vindt u hier daarom een voorbeeldreis naar de RedSeaDivingSafari, bij Marsa Alam in het Zuiden van Egypte, inclusief prijsindicatie. Qua accommodatie types heeft u meerdere keuzes en dit is uiteraard ook afhankelijk van het budget dat u wilt besteden aan de reis. Wij zijn in dit voorstel uitgegeaan van een traditionele 2persoons Tent. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Download hieronder het volledige reisvoorstel voor een goed beeld van een mooie duikreis op de Canarische Eilanden met veel details over wat u zoal kan zien tijdens de reis.

DUIKVAKANTIE Egypte - 9 DAGEN VANAF €771

 

Dag 1 Vertek vanuit Amsterdam en aankomst op Marsa Alam, aansluitend de transfer naar uw accommodatie.
Dag 2 Na het inchecken bij de duikschool kan de eerste duikdag van start gaan. Indien gewenst zijn de eerste 2 duiken onder begeleiding.
Dag 3 t/m 6 Deze dagen kunt ongelimiteerd op het huisrif duiken en 2 begeleide duiken in Zone A maken. Ontdekt u zelf waaarom Egypte zo geliefd is bij duikers.
Dag 7 Rustdag. Tijd voor een excursie, woestijntrip of pure ontspanning.
Dag 8 t/m 9 Vertrek vanuit Marsa Alam, u komt even na middernacht aan in Amsterdam

 

Klik hier voor het volledig uitgebreide reisvoorstel.